Massagepraktijk

Roberto Calor

Wie masseert?

Vroeger was het mijn Javaanse grootmoeder die mij masseerde wanneer ik mij ziek voelde. De massage hielp mij om weer vitaal te worden en dat voelde geweldig! Ik merkte dat ik fysiek sterker werd en dit gaf mij zelfvertrouwen. Beweging is altijd belangrijk geweest in mijn leven. Daarom beoefen ik nu nog steeds oosterse gevechtskunsten; Taijiquan en Qigong. In de jaren negentig ben ik geïnteresseerd geraakt in massagetherapie. De traditionele Chinese massage als eerst. Die kwam het dichts bij ‘Pitjit’ zoals de traditionele Javaanse massage wordt genoemd. Vakkennis houdt ik up-to-date door het volgen van massage opleidingen en trainingen. Ik blijf innoveren in mijn massage vaardigheden, het resultaat is de kwaliteit van de massagetherapie. Ik geef oosterse en- westerse massagetherapie, dat  afgestemd is op de cliënt. Mijn missie is te zorgen voor uw gezondheid en vitaliteit!

Oosterse & Westerse Massage

De massagetarieven zijn gebaseerd op een sessie van 2 uur. Hierin wordt de intake en eventuele nabespreking inbegrepen. Een behandeling duurt gemiddeld 1 1/2 uur. Houd er rekening mee dat dit geen reguliere behandelingen zijn die door de zorgverzekeraar worden vergoed. Ook bij een verwijzing van een specialist blijft dit het geval.

Tarieven 2021

  • Massagetherapie €60,00
  • Warmtetherapie / Guasha / Cupping €75,00
  • Traditionele Thaise Massage €75,00
  • Betalen met pinpas of creditcard

Contra-indicaties

Hebt u klachten met een medische indicatie dan kunt u massagetherapie als aanvulling op de behandeling krijgen. Dit is in overleg met uw arts en/of fysiotherapeut.

Massage olie

Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke amandelolie gemengd met etherische olie. Als u allergische reactie van etherische olie krijgt dan vermeldt u dit expliciet bij de massageafspraak.

Kleding

Traditionele Thaise massage wordt over de kleding gegeven. In de massagepraktijk zijn comfortabele Thaise katoenen broeken te leen of u kunt zelf een joggingbroek en T-shirt meenemen.

Scroll naar top